Scener ur hjärtat del ett – Klimatet

Oavsett PR-kampanj, om det förekommer en bakom Greta Thunberg, eller inte tycker jag att hon säger och gör bra saker. Sådant bör uppmuntras. Dessutom har hon som jag Aspergers Syndrom. Bara det gör att jag i ren solidaritetsanda gärna hjälper henne att göra sin röst hörd. Om än i det lilla. I Sverige fick man via bland annat Sveriges radio höra att den så kallade Greta-effekten uteblev i samband med EU-valet. Desto viktigare att kunna hjälpa till med att sprida budskapet om klimatfrågan. Numera kan Greta Thunberg själv föra sin egen talan alldeles utmärkt, men i boken stod det att de bad om hjälp att sprida hennes budskap vidare. Varför inte göra det med en podd tänkte jag då. Och kan den här podden ifrågasätta uttalanden av ledande politiker så gärna det. Det är underbart att klimatfrågan har blivit ett sådant favoritintresse hos Greta Thunberg. Jag är bara glad att det går så bra för henne. Hur det nu än är behöver Moder Jord och klimatet vår hjälp.

Introsång: Rättens Flod med Fjedur

Outrosång: Sverige med Malena Ernman och Sarah Dawn Finer

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: