Scener ur hjärtat – Del två: DIAGNOSERNA 1/3

Nu är det ÄNTLIGEN dags för del två av vår podd om Scener ur Hjärtat, Svante Thunbergs och Malena Ernmans bok. Corona-karantän och andra yttre omständigheter har fördröjt arbetet med avsnittet. I den här podden pratar vi, Malena och Petter, om diagnoserna. Vi reflekterar kring familjen Ernman-Thunbergs processer när det gäller att få och leva med diagnoser och delar med oss av egna erfarenheter.

Musik i avsnittet:

Oh Laura – Release Me

Beata Ernman – Om Bara Du Vill

Intromusik: Jennifer Ferguson – Angelfish

2 svar till “Scener ur hjärtat – Del två: DIAGNOSERNA 1/3”

  1. Det var ett tag sedan jag läste boken och jag vill tacka för er podd. Man får verkligen en helt ny sida av familjen precis som ni säger. TACK för att ni lyfter diagnoserna. Det behövs en ständig påminnelse.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: