OLIKA: Imagekrocken del 1

Hej och varmt välkommen till podden Olika!

I det här avsnittet pratar jag om vad kläder och image spelar för roll för en person med Aspergers syndrom. Det är med det perspektivet jag tar mig an detta ämne. När man har funktionshinder som inte syns direkt när du ser på mig blir det lätt och ofta krockar och missförstånd. Jag gjorde för ett par år sedan en podd som handlade om min inre resa. Det här blir en poddserie om den yttre resan. Den handlar också om hur det är att ”hinna i kapp” sin nuvarande ålder och låta det spegla i kläderna man har på sig. För mig har det länge varit viktigt att alltid vara vardagssnygg för då kan jag slappna av mer i sociala sammanhang, med vetskapen om att jag åtminstone har försökt att göra mitt yttersta för att se bra ut. Den här podden handlar också om huruvida jag medvetet skulle låta min image spegla mina handikapp och låta dem ”sticka ut” eller ville jag att min image skulle visa den jag är utöver diagnoserna????

Musik i avsnittet:

Vogue – Madonna

Intromusik: Angelfish – Jennifer Ferguson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: