Tema Svart & Gult.

Det som inspirerade till den här veckans tema, var den här gula och svarta parkeringsbiljetten, som jag hittade på en av mina promenader ute vid Korsnäs. Så jag letade fram diverse gamla och nyare bilder från telefonen.

Lampan redigerade jag för att få fram lite mer gult i den bilden. Den sitter på väggen till Dalarnas Museum.

Trappan redigerade jag för att få fokus på det svarta i trappan. Trappen tillhör Kopparhatten, också det vid Dalarnas Museum. 

Stuprör kan vara ett roligt motiv att fota har jag märkt, som en snygg detalj eller kontrast. Det kan bli rätt snygga strukturer mot färgen på husfasaden bakom.  Jag ville experimentera med mitt redigeringsprogram. Stuprörsbilden togs vid Engelbrektsgatan.

Det gula trädet är från Stationsvägen i Falun.

Parkeringsbiljettsbilden är tagen från samma väg som trädet.

.

Ett svar till “Tema Svart & Gult.”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d